Hun findes!
Værtinden, der den ene dag tager imod et ønske fra Poul i naboopgangen om friske kanelsnegle og den næste morgen står klar med netop dét – hjemmebagte og velduftende. Værtinden, der låner flyttekasser til sin private flytning af gæsterne, Betty og Peter, der efter blot et enkelt besøg hos Djuus Copenhagen har lyst til at hjælpe værtinden, der er fuld af kærlighed, men foruden flyttekasser. Hun findes! Værtinden, der – med åbne arme og beliggenhed lige ved Rigshospitalet – tager imod alverdens skæbner, der har brug for et kram efter første kemoterapi, veloverstået fødsel eller afsked med en kær. Værtinden, der udgør en sand ven. Værtinden, hvis kalender styres af gæsterne: De to studerende, der kommer forbi med nye lektier den ene dag, massage-vennen, Ali, den næste, Daniel, der altid hjælper med at styre musikken, den tredje, kusine-Amanda den fjerde, moster den femte og fredagsbanden den sjette. Værtinden, der næsten kan navnene på samtlige gæster. Værtinden, der har sammensat et sted med hjertevarme, sjæl og plads til alle ud af møbler, der kommer fra venner, familie og gæster, der har stedet kært. Som michelin-kok, Lars Brian, der har foræret Djuus Copenhagen en hylde, en kost samt adskillige tips om god smags- og farvesammensætning på menukortet.

Værtinden hedder Rikki, og hun er sandt at sige en vaskeægte og sjælden stjerne.

Rikki og Maria startede i tidernes morgen med ideen om en butik, der solgte juicepakker. En tanke, der umiddelbart faldt dem meget tilfredsstillende, indtil den dag, hvor en indlagt herre fra Rigshospitalet passerede Djuus Copenhagen og sagde: “Nej, hvor skønt. Kommer der kaffe her? Så skal jeg ikke gå så langt efter det.” Og kaffe kom der!

Djuus Copenhagen er et rart sted for uformel hygge, nærvær og hjemlig tryghed. Et sted som Rikki selv hverken betegner som en café eller juicebar: “Jeg ved ikke, hvad Djuus Copenhagen er. Det er et sted. Et rum. Med plads til alle. Måske lidt som et samtalekøkken.” Og det er netop, hvad Djuus Copenhagen på Blegdamsvej på Østerbro er! Et uforklarligt sted med spandevis af kærlighed og historie, med møbler der er klunset og foræret af taknemmelige og trofaste stamgæster. Et sted der skal opleves. Et sted hvor gæster føler sig hjemme og helt naturligt, af fri vilje og med glæde hjælper med opvasken, henter mælk eller bliver til lange samtaler efter lukketid.

Djuus Copenhagen er udviklet og båret af kærlighed. Det værende kærlighed til god kaffe, til hjemmelavede morgenmåltider, til strømpesokker og lune tæpper eller til muligheden for samtale og grin med nære og nye bekendtskaber. Gæsterne hos Djuus Copenhagen har Rikki kært og med god grund.

I Rikki har BeanClub mødt en sand stjerne! ⭐️☕️

Djuus Copenhagen
Blegdamsvej 78
2100 København Ø

Tlf: 61 31 13 30
www.djuuscopenhagen.dk

Mandag: Lukket
Tirsdag-Fredag: 08:00-15:00
Lørdag-Søndag: 10:00-15:00

 • Soyamælk – Laver al plantemælk selv
 • Havremælk
 • Fedtfattig mælk (Minimælk)
 • Noget mad er glutenfri – f.eks Raw kager
 • Så vidt muligt er alt økologisk
 • Alt er hjemmelavet
 • Atmosfære – Hjemligt, uformelt, personligt, trygt, rart, hjertevarmt og hyggeligt
 • Udendørsservering – få sæder
 • Passende til arbejde og / eller at studere
 • Børnevenligt
 • Kaffe to go
 • Musik