Har du en prinsesse i maven? Er hun glad for lyserød, iklædt striber og bygget af flødeskumskager og nøddebunde? Arbejder hun som blogger, har en fetich for grønne planter og et abonnement på både Boligmagasinet og Bo Bedre? Elsker hun at anrette sin kage og kaffe på pænt service og at forkæle sine gæster med snorlige hjemmebag? I så fald vil din indre prinsesse elske Kageværket på Frederiksberg. Og det bedste af det hele er, at hendes prins, der hverken er blogger, indretningsentusiast eller tilhænger af lyserøde mønstre eller grønne strå også vil falde for stedet.

Besøger man Kageværket på Falkoner Allé 33, skal man gøre sig umage for ikke at forelske sig i kageshoppens strømlinede rammer, der er designet af den førende, danske designer, Anders Busk Faarborg. Universet drager associationer til et moderne bureau eller kontor og udgør enhver piges drøm. Ryger man ikke på halen over det stilsikre univers, skal man dernæst gøre sig umage for ikke at forelske sig i vinduespartiernes fristelser, der gør selv den mest mætte mås lækkersulten. Med et stort udvalg af kager i alle regnbuens farver er Kageværket et slaraffenland for ham med den søde tand og for hende, der er evigt sulten på inspiration til, hvordan man med lyserøde bær, sprøde kiks og finthakkede nødder kan skabe kreative mesterværker i køkkenet.

Er du ikke hende? Hende overskudstypen med 28 timer i døgnet og flair for selv at give sig i kast med elpisker, kageformer og sprøjteposer, så fortvivl ej. Kageværket fikser gerne den blå kage i fem etager, du har lovet veninden at sørge for til lille Bertram-Kornelius’ navnefest i næste weekend.

Er du stadig ikke forelsket i Kageværket? Wauw, så må du virkelig have gjort dig umage. Heldigvis har vi et sidste trick i ærmet, der med sikkerhed gør dig blød i knæene: Kageværkets personale. Med åbne arme og stor tålmodighed står shoppens søde piger klar til at besvare spørgsmål, at underholde babyer eller at indføre nysgerrige turister i Københavns op- og nedture.

Vi vidste det! Nu er du solgt til Kageværket, ikke? Perfekt. Brug BeanClub næste gang du besøger Kageværket på Falkoner Allé 33.

Kageværket
Falkoner Alle 33
2000 Frederiksberg

Tlf: 21 21 21 46

Mandag – Onsdag: 09.30-19.00
Torsdag – Fredag: 09.30-21.00
Lørdag: 11.00-21.00
Søndag: Lukket